Сервіс призупинив діяльність до лютого 2024 року.

Портативний тату принтер

Код послуги: 12421

Портативний тату принтер в оренду в Києві

Що це?

  • Це перший в світі тату-апарат для нанесення тимчасових татуювань!

Де можна використовувати?

  •  Абсолютно в будь-якому місці. Тату принтер автономний і портативний. Може працювати як в приміщенні, так і на відкритому повітрі. Заряду акумулятора вистачає до 5-6 годин роботи. А сам процес «наколки» займає всього 2-3 секунди.

 Така розвага стане відмінним інструментом для просування бренду, презентації нової продукції, реклами і в цілому для маркетингу.
Можна сказати, що це оренда атракціону не тільки для великих масових івентів, але і для не великих приватних заходів. Ще пристрій можна чудово використовувати на дитячих заходах.

 Чорнило з сертифікованих інгредієнтів і протестовані європейськими дерматологами (EC 1223/2009 і CPNP), отже абсолютно безпечне для дорослих та дітей. Це абсолютно безболісно. Ви навіть не відчуєте

 Татуювання тримається на тілі (якщо не змивати) до 3 днів. Під проточною водою не змивається. Але легко можна видалити за допомогою мила або вологою серветкою.

 У асортименті представлено більше 1000 різних шаблонів тату. І будь-який охочий зможе сам вибрати собі вподобане зображення і майстер завдасть його за кілька секунд.

 Також, додатково може бути використаний Ваш логотип (картинка, напис, будь-яке брендування).

Ціна вказана за 2 години 

  • Інструктор: включений
  • Кожна наступна година  + 1000 Грн

Вартість: 2300 грн