Сервіс призупинив діяльність до лютого 2024 року.

Коктейльний Кейтеринг

Код послуги: 12474

Коктейльний кейтеринг в Києві

Обираючи послугу коктейльної кейтерингу від Drink Buro - ви надаєте своїм гостями можливість спробувати коктейлі від кращих барменів України.

Що таке Коктейльний Кейтеринг?
Це професійне обслуговування гостей вашого заходу напоями на будь-якій зручній для вас локації
 
Ви отримаєте:

  • Зручність. Ви не витрачаєте час на підбір, розрахунок і закупівлю напоїв. Тепер у Вас є свої особисті бармени!
  • Впевненість. У Вас є навіть свій власний бар! Ви впевнені в тому, що на столах у Вас улюблені напої, на барі - дуже смачні коктейлі, а на святі - найщасливіші гості!
  • Спокій. Навіть якщо Ви давно збилися з таймінгу, артистів немає на місці, а декоратори вже розбирають фотозону - знайте, на барі ВСЕ ДОБРЕ)
  • Насолоду.  Про це почуття складно розповісти, його потрібно випробувати! Кажуть, що воно з'являється під час і після спільної роботи з  Drink Buro :)

Що входить в послугу Коктейльний Кейтеринг?

  1. Робота під ключ, тому Вам потрібно буде тільки розповісти про ваше свято і поділитися побажаннями. Решта -  зроблять професіонали!
  2. Зона Бару. Це великий і зручний для гостей бар з гарною вітриною і підставними столами для посуду. Всі елементи бару мають підсвічування і можуть світитися будь-яким кольором! При бажанні, бар можна брендувати або декорувати під будь-який стиль події!
  3. Професійні бармени. В яких є досвід роботи  з  відомими людьми та іноземцями, з політиками і олігархами, а так само з офісними працівниками, бухгалтерами та менеджерами! Смачні коктейлі - це лише фундамент  успіху. Важливо все - зовнішній вигляд, формат спілкування з гостями. 
  4. Індивідуальний сервіс. 
  5. Бар інтерактивний! Буває  вчать гостей як готувати коктейлі, буває розповідають цікаві історії про алкоголь. Також проводяться конкурси з гостями та танці з шейкерами.
  6. Інгредієнти і обладнання. Не нехтуйте дрібницями, повірте - вони дуже важливі. Найякісніший лід на ринку, інгредієнти преміум якості, свіжі натуральні прикраси, фруктові та овочеві чіпси, сучасна і дорога коктейльна посуд. Все буде в кращому вигляді!


Вартість коктейлів - від 100 грн / шт

Барна зона, посуд, обслуговування, інгредієнти та інше - безкоштовно

Меню обговорюється до заходу

Унікальна пропозиція БЕЗЛІМІТНИЙ БАР - від 500 грн  з людини 


Вартість: 0 грн