Кулінарний майстер - клас "FOOD BUS"
Професійна кухня - фургон
Food Bus "- прекрасна активність для тімбілдінгу і святкових заходів.
Фургон (Food Truck) являє собою укомплектовану професійну кухню з можливістю автономної роботи (вода, газ, електрика). Він обладнаний навіть звуковою системою, що виїжджає з даху.
Екіпаж - 2 повара (професійний шеф і су-шеф), а також 1 ведучий зі знанням кухарського мистецтва. Таким чином, це не просто майстер-клас, а веселий, яскравий і захоплюючий процес командоутворення за відпрацьованою тимбилдинг-програмою
Ви можете вибрати для кожної команди по одній страві, яку вони готуватимуть під наглядом шеф-кухаря і су-шефа. (Радимо вибрати для кожної команди страву з різних груп. )
Загальна вартість розраховується шляхом додавання базової вартості (10 000 грн) і ціни за страву кожної команди.
Кількість учасників: до 12 чол. одночасно.
Тривалість виконання: 15-90 хв (за бажанням Клієнта).
Попередньо програму, тривалість і розподіл обов'язків обговорюється з Клієнтом завчасно.
Кожній команді видається кухарський одяг і ковпаки!
Нагадуємо: це не кейтеринг-послуги, а незвичайна і свіжа активність в форматі Work'n'Fun, тому кожна команда в результаті отримує одне велике професійно оформлене блюдо виходом до 1500 грам.
Приблизний сценарій:
1. Команда прибуває до локації "Food Bus".
2. Проходить знайомство з шефом і су-шефом. Короткий інструктаж.
3. Команді ставиться завдання і розподіляються ролі.
- Перша частина команди приступає до приготування страви (хтось миє продукти, хтось ріже, хтось - розводить багаття, хтось гриль, хтось - готує соус і т.д.).
- Друга частина навчається професійній подачі і розробляє подачу власної страви.
- Третя частина - придумання назви і уявлення страви.
Після закінчення приготування всіх страв команди презентують їх один одному, дегустують.
Переможця визначають фахівці або самі команди.
Крім цього, кухарі навчають команди професійній нарізці овочів і зелені, підкиданню млинців і перемішуванню овочів в олії без допомоги мішалок. Тобто, фрагменти майстер-класу також включені в програму.
*це може бути змінено з урахуванням кількості осіб в команді і ваших побажань.
Меню:
Ви можете вибрати для кожної команди по одній страві, яку вони будуть готувати під наглядом шеф-кухаря і су-шефа на заході.
- Група "Бургери на мангалі" на вибір: вартість - 2000 грн (з урахуванням загальної вартості).
- Бургер з лососем, сиром фета і пармезаном
- Бургер з телятиною.
- Група "Салатна" на вибір: вартість - 2500 грн (з урахуванням загальної вартості).
- Теплий салат з морепродуктів, свіжих овочів і пармезану.
- Салат з теплою індичою печінкою, карамелізований в малині з грушею.
- Салат Цезар з телятиною і сухариками, запеченими на мангалі.
- Група "Страви в лаваші" на вибір: вартість - 2000 грн (з урахуванням загальної вартості).
- Сирний рол з італійськими травами.
- Ролл з морепродуктами.
- Ролл з телятиною і свіжими овочами.
- Група "Страви на мангалі" на вибір: вартість - 2000 грн (з урахуванням загальної вартості).
- Вірменська хашлама з телятиною і світлим пивом.
- Шашлик (баранина / телятина / курка / індик / свинина - 3 на вибір)
- Стейк з лосося, запеченого на грилі.
- Фермерські овочі гриль зі спеціями і грибами.
- Група "Млинці" на вибір: вартість - 1500 грн (з урахуванням загальної вартості).
- Млинці з вершковим маслом і червоною ікрою + млинці з сиром.
- Млинці з джемом (асорті) і волоськими горіхами + млинці з шоколадом.
- Група "Десерти" на вибір: вартість - 1500 грн (з урахуванням загальної варості
- Ванільний молочний коктейль.
- Банани в шоколаді на грилі.
- Ананаси в шоколаді на грилі.
Додатково до кожної групи команді може бути запропонована активність "Розтопити самовар". Вона входить у вартість.