Сервіс призупинив діяльність до лютого 2024 року.

Кулінарний майстер - клас "FOOD BUS"

Код послуги: 10448

Професійна кухня - фургон

Food Bus "- прекрасна активність для тімбілдінгу і святкових заходів. 
Фургон (Food Truck) являє собою укомплектовану професійну кухню з можливістю автономної роботи (вода, газ, електрика). Він обладнаний навіть звуковою системою, що виїжджає з даху.

 Екіпаж - 2 повара (професійний шеф і су-шеф), а також 1 ведучий зі знанням кухарського мистецтва. Таким чином, це не просто майстер-клас, а веселий, яскравий і захоплюючий процес командоутворення за відпрацьованою тимбилдинг-програмою

Ви можете вибрати для кожної команди по одній страві, яку вони готуватимуть під наглядом шеф-кухаря і су-шефа. (Радимо вибрати для кожної команди страву з різних груп. )

 

Загальна вартість розраховується шляхом додавання базової вартості (10 000 грн) і ціни за страву кожної команди.

Кількість учасників: до 12 чол. одночасно.
Тривалість виконання: 15-90 хв (за бажанням Клієнта).

Попередньо програму, тривалість і розподіл обов'язків обговорюється з Клієнтом завчасно.

Кожній команді видається кухарський одяг і ковпаки!

Нагадуємо: це  не кейтеринг-послуги, а незвичайна і свіжа активність в форматі Work'n'Fun, тому кожна команда в результаті отримує одне велике професійно оформлене блюдо виходом до 1500 грам.

Приблизний сценарій:
1. Команда прибуває до локації "Food Bus".
2. Проходить знайомство з шефом і су-шефом. Короткий інструктаж.
3. Команді ставиться завдання і розподіляються ролі.

  •  Перша частина команди приступає до приготування страви (хтось миє продукти, хтось ріже, хтось - розводить багаття, хтось гриль, хтось - готує соус і т.д.).
  • Друга частина навчається професійній подачі і розробляє подачу власної страви.
  • Третя частина - придумання назви і уявлення страви.

Після закінчення приготування всіх страв команди презентують їх один одному, дегустують.

Переможця визначають фахівці або самі команди.
Крім цього, кухарі навчають команди професійній нарізці овочів і зелені, підкиданню млинців і перемішуванню овочів в олії без допомоги мішалок. Тобто, фрагменти майстер-класу також включені в програму.
*це може бути змінено з урахуванням кількості осіб в команді і ваших побажань.

 Меню:
Ви можете вибрати для кожної команди по одній страві, яку вони будуть готувати під наглядом шеф-кухаря і су-шефа на заході. 

  • Група "Бургери на мангалі" на вибір: вартість - 2000 грн (з урахуванням загальної вартості).
  1. Бургер з лососем, сиром фета і пармезаном
  2.  Бургер з телятиною.
  • Група "Салатна" на вибір: вартість - 2500 грн (з урахуванням загальної вартості).
  1. Теплий салат з морепродуктів, свіжих овочів і пармезану.
  2. Салат з теплою індичою печінкою, карамелізований в малині з грушею.
  3. Салат Цезар з телятиною і сухариками, запеченими на мангалі.
  •  Група "Страви в лаваші" на вибір: вартість - 2000 грн (з урахуванням загальної вартості).
  1. Сирний рол з італійськими травами.
  2. Ролл з морепродуктами.
  3.  Ролл з телятиною і свіжими овочами.
  • Група "Страви на мангалі" на вибір: вартість - 2000 грн (з урахуванням загальної вартості).
  1. Вірменська хашлама з телятиною і світлим пивом.
  2. Шашлик (баранина / телятина / курка / індик / свинина - 3 на вибір)
  3. Стейк з лосося, запеченого на грилі.
  4. Фермерські овочі гриль зі спеціями і грибами.
  •  Група "Млинці" на вибір: вартість - 1500 грн (з урахуванням загальної вартості).
  1. Млинці з вершковим маслом і червоною ікрою + млинці з сиром.
  2.  Млинці з джемом (асорті) і волоськими горіхами + млинці з шоколадом.
  • Група "Десерти" на вибір: вартість - 1500 грн (з урахуванням загальної варості
  1. Ванільний молочний коктейль.
  2. Банани в шоколаді на грилі.
  3. Ананаси в шоколаді на грилі.

Додатково до кожної групи команді може бути запропонована активність "Розтопити  самовар". Вона входить у вартість.


Вартість: 11500 грн